Kuka olen?

Synnyin vuonna 1980 Helsingissä. Omaa sukuani olen Klami ja avioliiton myötä Kankaanpää.
Lapsuuteni vietin ihanassa kodissa aluksi äitini ja isäni kanssa ja vuonna 1990 sain pikkusiskon. Elämääni on mahtunut paljon tyyntä ja myrskyä.
Isäni työt ja opiskeluni ovat vieneet minua ympäri Suomea. Olen asunut pariin otteeseen Helsingissä. Olen myös asunut Espoossa, Turussa useampaan otteeseen, Vantaalla, Nurmijärvellä, Ruskolla, Virossa Tallinnassa ja Kohilassa, Hartolassa ja Pietarissakin hetken yliopisto-opintojeni aikana
. Nykyään asun Mäntsälässä ja täällä olenkin asunut kaikkein pisimpään yhtäjaksoisesti.
Viroon muutin perheeni kanssa vuonna 1994. 90-luvun alun lama vei vanhempieni it-alan yrityksen konkurssiin, kun asiakkaat eivät pystyneet maksamaan laskujaan. Tämä vei yritteliäät vanhempani katsastamaan markkinoita Suomenlahden eteläpuolella. 
Peruskoulun päästötodistukseni sainkin Tallinnassa olleesta suomalaisesta koulusta ja vanhempieni eron myötä muutimme sisareni ja äitini kanssa Turkuun, jossa pääsin Puolalanmäen lukioon. 
Kielitaitooni kuluu venäjä, viro ja englanti. Ruotsia osaan, mutta koska sitä en opiskellut Virossa niin opintoni perustuvat vain lukiossa opiskeltuun.
Naimisiin menin vuonna 2007 ja ensimmäinen lapseni syntyi vuonna 2009 ja toinen 2013. Perheeseeni kuuluu myös
hyvin sekarotuinen koira, joka hankimme iloksemme meille vuonna 2008 vähän niin kuin harjoituslapseksi.
Töissä olen tällä hetkellä DHL GLobal Forwarding (Finland) Oy:ssä ja sen palveluksessa olenkin ollut kohta 13 vuotta. Työtehtäväni ovat matkan varrella muuttuneet. Suurimman osan ajasta ja siis edelleen olen kuitenkin toiminut tuontitullaustiimissä tehtävänimikkeellä Customs Specialist. Minulla on myös toiminimi eli yrittäjyys on minulla veressä. Oma yritykseni on vielä alkutekijöissä ja painottuu käsityöalaan.

Elämä on kasavattanut minua ja haasteita on eteeni heitetty, jonka vuoksi luonnehdinkin itseäni monessa sopassa keitetyksi selviytyjäksi. 
Minä noin  4 vuotiaana.
Tässäpä pieni kertomus minusta, Emilia Kankaanpäästä os. Klamista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1000 lisälääkäriä ja terveyskeskukset kuntoon